Rólam

– szakmai önéletrajz –

rólam,önéletrajz,szakmai önéletrajz,pszichológus,tanácsadó,tanácsadás,tanácsadó szakpszichológus,győr

Több generációra visszamenően hagyomány a családunkban segítő, támogató, gyógyító szakmát választani. Így lett az én hivatásom a pszichológia, a lelki egészségvédelem, lelki egyensúlyunk megtalálása.

Legfontosabb célom és hitvallásom, hogy segítőül csatlakkozzam azokhoz az emberekhez útjukon, akik meg akarják újra találni saját belső energiaforrásaikat, akik vissza akarnak találni önmagukhoz, akik szeretnék újra hallani intuíciójuk hangját, ezáltal lendületesen és jó helyzetmegoldóként tudják irányítani mindennapjaikat.

Az ELTE pszichológus képzésén végeztem az egyetemi tanulmányaimat fejlődéspszichológia és személyispszichológia szakirányon. Pályám kezdetén óvoda- és iskolapszichológusként dolgoztam, valamint nevelési tanácsadással foglalkoztam.

2014-től négy évet Németországban töltöttem, ahol Ayres-féle Szenzoros Integráció Terápiát tanultam Münchenben, illetve life coaching-ot Hamburgban. Közben elvégeztem a tanácsadó szakpszichológus képzést is az Eötvös Loránd Tudományegyetemen. 2020-ban autogén tréninget képzést végeztem, illetve szimbólumterápiás képzésen veszek részt.

A férfi és női szerepek és az erőegynesúly eltolódása miatt sok párkapcsolatban, házasságban, családban látható a mindenre képes, emancipált Nő, aki igazából túl sok feladatot vállal magára, és a “mindent meg tudok tenni”-be beleroppan. Nem tudja, mi a nő feladata. Nehéz megtalálni magunkban, milyen a gyengéd (de nem gyenge!) Nő.

Ilyen “mindenre képes vagyok, erős vagyok” Nő mellett a Férfi szerepek felismerése és a Férfi Erő egészséges kimutatása nagyon nehéz. Erre az egészséges erőhasználatra a féfriaknak ráadásul alig van a mintájuk. Ezek helyzetek olyan alapkonfliktusokat szülnek, amikből nehéz, családonként más-más utakon lehet előre haladni, önmagunkhoz, és egymáshoz visszatalálni.

Nagyon sok ember életében eljön a pont, amikor kiégett, elfáradt, kilátástalan, gyenge. Nem látja, merre tart, nem érez fejlődést, holott rengeteg energiát tesz bele a hétköznapjai szervezésébe. Ezt megérzi a család, a párkapcsolat. Konfliktusokhoz, még több nehézséghez vezet.

Ilyen, és hasonló a helyzetekben érdemes külső segítséggel helyreállítani az egyensúlyt, megtalálni a valódi célokat, és új erőre kapni. 

Ezen az úton tudom felajánlani a segítségem. Keressen bizalommal!

rólam,önéletrajz,szakmai önéletrajz,pszichológus,tanácsadó,tanácsadás,tanácsadó szakpszichológus,győr